Aanbod & tarieven

Minder vanuit je hoofd, meer vanuit je gevoel

Gun jij het jezelf om..  

Voel jij dat dit het moment is om de volgende stap te zetten? Ben jij klaar om volledige verantwoordelijkheid voor jouw leven te gaan nemen en te kiezen voor jezelf? 

Coachtraject bij de paarden

Traject 5 sessies  

Investering: €789,-* 

Coaching bij burn-out

Ben je uitgevallen met burn-out klachten? In dit coach traject werken we samen aan jouw herstel. In het intakegesprek bespreken we samen waar jij nu staat. Op basis daarvan maken we samen een traject op maat.  We wisselen het werken bij de paarden af met korte incheckmomenten tussendoor. Ook werken we in dit traject specifiek aan het terugbrengen van ontspanning in jouw lichaam en zenuwstelsel. De eerste paar sessies zullen altijd in verhouding korter zijn. Naarmate je herstel vordert zullen de sessies wat langer worden, tot maximaal 90 minuten. We kijken hierin samen naar jouw belastbaarheid gedurende het traject. Het traject bestaat uit de volgende fasen: 

Belangrijk: het herstel (zowel fysiek als mentaal) van een burn-out is een lang en vaak intensief proces. Ik geloof niet in een ‘quick fix’, wel in het (weer) leren herkennen van de signalen van je lichaam, stress te leren reguleren, onderzoeken welke patronen of overtuigingen onderliggend zijn aan het ontstaan van jouw burn-out klachten en het constructief werken aan duurzaam herstel. Zodat jij, na afronding van dit traject, jouw herstel verder voort kunt zetten.

Investering: dit betreft een traject op maat. Op basis van het (vrijblijvend) intakegesprek maken we samen een inschatting van het aantal sessies. 

Vaak is (gedeeltelijke) vergoeding vanuit een werkgever mogelijk. Informeer hiernaar bij je werkgever! 

Coachtraject voor coaches

Investering: €789,-* 

‘GRIP OP STRESS’

Herken je dat gevoel dat je overloopt? Je voelt je overweldigd en blijft maar ‘aan’ staan. Je vindt het lastig om te ontspannen. Je slaapt slecht en je piekert veel. Je bent snel geïrriteerd of je hebt vaak huilbuien. Gewoon omdat het je te veel wordt. Je hebt veel spanning in je lijf en het lukt je niet goed om de spanning te laten zakken. 

Als je stress ervaart, gebeurt er op onbewust niveau veel in je lichaam. Je zenuwstelsel fungeert als je persoonlijke beveiligingssysteem en gaat tijdens stress automatisch in een overlevingsstand. Hierdoor gaat onder andere je hartslag omhoog, versnelt je ademhaling en worden stresshormonen aangemaakt. 

De meeste mensen zijn zich niet bewust van al deze automatische processen en luisteren – onbedoeld – niet goed naar hun lichaam. Hierdoor is het lichaam genoodzaakt om steeds grotere signalen af te geven. Net zolang totdat we luisteren en beter voor onszelf gaan zorgen. We begrijpen de signalen niet altijd goed of proberen het gevoel van stress op een inefficiënte manier op te lossen. 

Ook als je nog niet tegen het randje van overspannenheid of burn-out aan zit, kun je veel stress ervaren en de behoefte hebben de reacties van je zenuwstelsel beter te begrijpen. Hierdoor ben je in staat effectiever met stress om te gaan. Je bent in staat jezelf beter in balans te houden en stress te reguleren. Samen met mijn collega Caja Revenich (www.cajaco.nl) ontwikkelde ik de workshop Grip op Stress.  

Dit is voor jou als jij:  

Dé workshop waarin jij kennismaakt met de theorie over het autonoom zenuwstelsel, de Polyvagaaltheorie en de vertaalslag van deze theorie maakt naar jouw dagelijks leven. Gedurende 4 uur nemen we je mee in de Polyvagaaltheorie en krijg jij inzicht in jouw autonoom zenuwstelsel. We vertellen je over hartcoherent ademen. De theorie brengen we meteen in praktijk door middel van praktische oefeningen, zowel binnen als buiten, waarmee jij jezelf leert reguleren. 

Aan het eind van de workshop heb jij: 

Voor aanvang van de workshop hebben we een online kennismakingsgesprek van 30 minuten waarin we jouw persoonlijke doel voor de workshop bespreken. Dit is geheel vrijblijvend.  

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data gepland voor de workshop. Heb je interesse?  

Aanbod voor bedrijven

“Tenminste 1 op de 6 werknemers heeft last van langdurige stressklachten, welke kunnen oplopen tot burn-out” 

Samen met mijn collega Caja Revenich (www.cajaco.nl) help ik organisaties voor hun medewerkers te zorgen en praktische stappen te zetten naar duurzame inzetbaarheid en voorkomen van uitval door stress- of burn-out klachten.  

Doelen

Wat levert het op?

Het aanbod bestaat uit diverse modules die zowel los, als in combinatie met elkaar afgenomen kunnen worden. 

Ook denken wij graag mee voor een aanbod op maat, neem hiervoor gerust contact op!

*Prijzen zijn inclusief BTW voor particuliere aanvragen, exclusief BTW voor ondernemers en bedrijven