Contact

Wil je graag een afspraak inplannen? 

Contactgegevens

+31 (0)6 576 10 224
info@eqbalance.nl

KVK nummer: 77129709
Btw-id: NL003163898B20

Heb je een vraag? Laat dan een bericht achter via het contactformulier. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op! 

Let op! Helaas komen mails als reactie op het antwoordformulier vaak in de ongewenste e-mail terecht. Heb je contact met mij opgenomen, maar nog geen reactie ontvangen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste e-mail! 

Veelgestelde vragen

Neehoor, dit is niet erg! Tijdens de sessie werken we altijd naast de paarden, er wordt niet op de paarden gereden. Ervaring met paarden is niet nodig.  

We werken tijdens de sessies altijd buiten, zowel in de zomer als in de winter. Denk in de zomer aan een flesje water, eventueel zonnebrand en een petje. In de winter is het fijn om laagjes aan te hebben en eventueel een sjaal, handschoenen en een muts mee te nemen. Qua schoeisel kun je denken aan stevige dichte schoenen waarvan het niet erg is als ze een beetje vies worden. We staan nooit in de modder, maar wel in het zand.  

Helaas worden de sessies niet vergoed door een zorgverzekeraar. Wel is het vaak mogelijk om sessies vergoed te krijgen vanuit je werkgever, wanneer dit passend is in jouw (burn-out) herstel of als onderdeel van persoonlijke ontwikkeling binnen jouw functie. Neem hiervoor contact op met je werkgever! 

Het is mogelijk om jouw coachtraject in 2 of in 3 termijnen te betalen. De betalingen worden in dit geval in overleg gespreid over de duur van jouw traject. Wil je meer weten over de betalingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact op via het contactformulier!