Even voorstellen

Mijn naam is Mirjam Rakers (1991). Al zolang ik mij kan herinneren zijn mijn twee grote passies paarden en mensen. Vanaf jonge leeftijd ben ik bij de paarden te vinden en heb ik verzorgpaarden gehad.

In 2014 wandelde Flo mijn leven in. Vanaf het eerste moment wist ik dat wij bij elkaar hoorden en zo kocht ik, nog tijdens mijn studie, mijn eerste eigen paard. Flo was een gentle soul die iedereen binnen no time op zijn of haar gemak wist te stellen! We hebben samen veel meegemaakt en mede door onze reis samen ben ik mij meer met rechtrichten aan de hand en het natural horsemanship gaan bezighouden. Mijn connectie met Flo maakte me steeds meer geïnteresseerd in het inzetten van paarden – in het coachen en begeleiden van mensen.

Even voorstellen

Mijn naam is Mirjam Rakers (1991). Al zolang ik mij kan herinneren zijn mijn twee grote passies paarden en mensen. Vanaf jonge leeftijd ben ik bij de paarden te vinden en heb ik verzorgpaarden gehad.

In 2014 wandelde Flo mijn leven in. Vanaf het eerste moment wist ik dat wij bij elkaar hoorden en zo kocht ik, nog tijdens mijn studie, mijn eerste eigen paard. Flo was een gentle soul die iedereen binnen no time op zijn of haar gemak wist te stellen! We hebben samen veel meegemaakt en mede door onze reis samen ben ik mij meer met rechtrichten aan de hand en het natural horsemanship gaan bezighouden. Mijn connectie met Flo maakte me steeds meer geïnteresseerd in het inzetten van paarden – in het coachen en begeleiden van mensen.

Na het afronden van mijn master klinische psychologie ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest als psycholoog. Hoewel ik mijn werk altijd erg leuk heb gevonden, bleef mijn wens om mijn passie voor mensen te willen combineren met mijn passie voor paarden sterker worden. Nadat ik in 2018 burn-out raakte besloot ik dat ik iets wilde veranderen.

Eind 2019 heb ik besloten het roer om te gooien, mijn baan bij een grote GGZ organisatie op te zeggen en mijn passie te volgen door te starten met de opleiding tot Equine Assisted Coach aan de Keulseweg! Sinds begin 2020 heb ik mijn eigen bedrijf en inmiddels ben ik gecertificeerd Equine Assisted Coach. Momenteel werk ik, naast coach met behulp van paarden, ook als psycholoog. In deze functie doe ik vooral diagnostisch onderzoek.

Na het afronden van mijn master klinische psychologie ben ik de afgelopen jaren werkzaam geweest als psycholoog. Hoewel ik mijn werk altijd erg leuk heb gevonden, bleef mijn wens om mijn passie voor mensen te willen combineren met mijn passie voor paarden sterker worden. Nadat ik in 2018 burn-out raakte besloot ik dat ik iets wilde veranderen.

Eind 2019 heb ik besloten het roer om te gooien, mijn baan bij een grote GGZ organisatie op te zeggen en mijn passie te volgen door te starten met de opleiding tot Equine Assisted Coach aan de Keulseweg! Sinds begin 2020 heb ik mijn eigen bedrijf en inmiddels ben ik gecertificeerd Equine Assisted Coach. Momenteel werk ik, naast coach met behulp van paarden, ook als psycholoog. In deze functie doe ik vooral diagnostisch onderzoek.

Energie haal ik uit het werken met paarden en het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun ontwikkelproces. Ik vind niets mooier dan jouw groei en ontwikkeling te kunnen faciliteren, samen met de paarden! Openheid, vertrouwen, zorgvuldigheid en op de nodige momenten ook humor zijn voor mij belangrijke eigenschappen die ik in mijn werk inzet.

Ik bied jou graag een veilige omgeving, waarin alles mag zijn en waarin jij je vrij voelt om te onderzoeken wat jou drijft en wat jij nodig hebt om stappen richting jouw doel te zetten. Hierbij geloof ik dat de oplossingen en benodigde vaardigheden al in jou zitten. Ik help je graag verder te ontdekken en ontwikkelen!

Energie haal ik uit het werken met paarden en het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun ontwikkelproces. Ik vind niets mooier dan jouw groei en ontwikkeling te kunnen faciliteren, samen met de paarden! Openheid, vertrouwen, zorgvuldigheid en op de nodige momenten ook humor zijn voor mij belangrijke eigenschappen die ik in mijn werk inzet.

Ik bied jou graag een veilige omgeving, waarin alles mag zijn en waarin jij je vrij voelt om te onderzoeken wat jou drijft en wat jij nodig hebt om stappen richting jouw doel te zetten. Hierbij geloof ik dat de oplossingen en benodigde vaardigheden al in jou zitten. Ik help je graag verder te ontdekken en ontwikkelen!

Wil je weten of ik je kan helpen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek.

De paarden

Naast mijn eigen pony Tess, mag ik de paarden van mijn lieve stalgenoten inzetten tijdens de coachsessies. Even voorstellen, kom jij kennismaken met deze toppers?

De paarden

Naast mijn eigen pony Tess, mag ik de paarden van mijn lieve stalgenoten inzetten tijdens de coachsessies. Even voorstellen, kom jij kennismaken met deze toppers?

Mijn allergrootste paardenvriend en inspiratie! Met veel verdriet heb ik in 2018 afscheid moeten nemen van Flo. Hij is echter wel heel belangrijk geweest in de keuze om mijn droom te volgen. Op zijn manier is hij onderdeel van EQ Balance en daarom verdient hij een ereplekje!

FLO

Sterk, nieuwsgierig, eerlijk, puur….en ook een tikkeltje eigenwijs! Tess is een 8-jarige Konik merrie en ze doet haar ras eer aan! Met haar bijzondere kleur en lieve uitstraling voelen veel mensen zich gelijk tot haar aangetrokken. Als Konik staat Tess nog heel dicht bij het ‘oerpaard’ en dit uit zich in prachtige feedback die zij aan mensen geeft!

TESS

Jody heeft met haar mooie witte manen een hoog ‘knuffelgehalte’. Met haar
21 jaar is ze de oudste van het stel, maar ze is nog zo fit als een hoentje! Ze vindt het coachen erg leuk en haar karakter doet zeker niet onder voor haar grootte!

Jody

Je moet soms even met je ogen knipperen.. want zoveel lijken ze op elkaar! Flaire is het halfzusje van Faith en ook al zo knap. Flaire kijkt vaak even de kat uit de boom, maar vindt het ook heerlijk om in de spotlight te staan. Kun jij zien wie wie is?

FLAIRE

Waar Flaire is.. is Faith meestal ook! Faith is een super knappe shetlander merrie van 8 jaar oud. Samen met haar halfzusje Flaire vormt Faith een dynamisch duo. Faith is vaak nieuwsgierig en komt al gauw even contact maken. Kom jij deze twee knappe dames ontmoeten?

FAITH

Wil je ons ontmoeten?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Flo

Mijn allergrootste paardenvriend en inspiratie! Met veel verdriet heb ik in 2018 afscheid moeten nemen van Flo. Hij is echter wel heel belangrijk geweest in de keuze om mijn droom te volgen. Op zijn manier is hij onderdeel van EQ Balance en daarom verdient hij een ereplekje!

Tess

Sterk, nieuwsgierig, eerlijk, puur….en ook een tikkeltje eigenwijs! Tess is een 9-jarige Konik merrie en ze doet haar ras eer aan! Met haar bijzondere kleur en lieve uitstraling voelen veel mensen zich gelijk tot haar aangetrokken. Als Konik staat Tess nog heel dicht bij het ‘oerpaard’ en dit uit zich in prachtige feedback die zij aan mensen geeft!

Jody

Jody heeft met haar mooie witte manen een hoog ‘knuffelgehalte’. Met haar
22 jaar is ze de oudste van het stel, maar ze is nog zo fit als een hoentje! Ze vindt het coachen erg leuk en haar karakter doet zeker niet onder voor haar grootte!

Flaire

Je moet soms even met je ogen knipperen.. want zoveel lijken ze op elkaar! Flaire is het halfzusje van Faith en ook al zo knap. Flaire kijkt vaak even de kat uit de boom, maar vindt het ook heerlijk om in de spotlight te staan. Kun jij zien wie wie is?

Faith

Waar Flaire is.. is Faith meestal ook! Faith is een super knappe shetlander merrie. Samen met haar halfzusje Flaire vormt Faith een dynamisch duo. Faith is vaak nieuwsgierig en komt al gauw even contact maken. Kom jij deze twee knappe dames ontmoeten?

Wil je ons ontmoeten?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.