Tijd voor je lijf

Ontspanning voor je hoofd, tijd voor je lijf

Een paar uur alle tijd en aandacht voor jezelf. Je hoeft even niets anders dan alleen maar te zijn. Wij helpen je te vertragen, verstillen en te ontspannen. Een moment helemaal voor jou, hoe heerlijk is dat?!

Ons lichaam is de belangrijkste sleutel tot ontspanning. Wanneer je lichaam kan ontspannen en meer rust kan ervaren, zul je merken dat ook je hoofd rustiger wordt. Met Tijd voor je lijf helpen wij jou goed voor jezelf te zorgen. Om vanuit contact met jezelf, en Tijd voor je lijf, weer op te kunnen laden!

Deze avond organiseer ik samen met mijn collega Jiska Bjorkman. Vanuit onze kennis en ervaring over het autonoom zenuwstelsel en hartcoherent ademen nemen wij je deze avond mee in een moment voor jezelf. Beiden zijn wij opgeleid tot hartcoherentie coach. Wij gunnen het iedereen om een moment van zelfzorg en ontspanning te hebben! 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze avond helpen we jou om met behulp van je zintuigen, rustige bewegingsoefeningen en je ademhaling weer in contact te komen met jezelf. Om een momentje naar binnen te keren en – vanuit ontspanning – te zijn in het moment. Je hoeft even helemaal niets, behalve aanwezig te zijn!

Staand, zittend en liggend doen we een aantal oefeningen. Deze zijn gemakkelijk aan te passen aan wat voor jou qua belasting van je lichaam gaat. We sluiten de avond af met een klankbad. Terwijl je op een matje ligt, kun je nog dieper in ontspanning komen door de trillingen en het geluid van de klankschalen, de handpan en andere instrumenten. 

Gun jezelf een moment van rust! 

Datum: 28 februari 2024, 22 april 2024, 16 mei 2024
Tijd: 19:30 – 21:00 uur (Inloop vanaf 19:15 uur)
Locatie: Capelle a/d IJssel, Centrum Sensibel https://centrumsensibel.nl/
Investering in jezelf: €23,-

We hebben plek voor maximaal 8 personen

Tijd voor je lijf – speciale ZOMER editie! 

Deze speciale zomer editie van Tijd voor je lijf vindt plaats op een unieke locatie middenin het Groene Hart. We zullen, als het weer het toelaat, een deel van het programma buiten doen. Naast de ontspanning-, ademhaling- en bewegingsoefeningen en het klankbad zullen we ook weer een meditatie doen en kaartjes trekken. We zullen een aantal nieuwe dingen aan het programma toevoegen en ook zal deze avond wat langer duren dan gebruikelijk. 

Meer informatie volgt snel! Weet je al dat je hier graag bij wil zijn? Via een mailtje naar info@jibaco.nl kun jij je alvast aanmelden!

Datum: 23 augustus 2024

We hebben deze avond plek voor maximaal 10 personen

www.feelyourheart.nl tuin feel your heart
www.feelyourheart.nl tuin feel your heart